Menu Sluiten

Verenigingskleding

Leden van recreatiegym (peuters, kleuters, meisjes en jongens), dans en wedstrijdsporten krijgen (verplicht) verenigingskleding in bruikleen en betalen hiervoor elk kwartaal kledinggeld. De wedstrijdtenues en de gym- en danspakjes blijven eigendom van SV Olympia. Vóór opzegging van het lidmaatschap moet de verenigingskleding worden ingeleverd bij de leiding. Bij verlies of beschadiging moet (de ouder/verzorger van) het betreffende lid de vervanging betalen.

Kledinggeld € 2,50 per kwartaal

De leden van de recreatiegymnastiek ontvangen bij aanvang van het lidmaatschap een gymnastiekpakje van de vereniging. De dans leden ontvangen danskleding. Als een gym- of danspakje te klein wordt, kan deze bij de leiding worden omgewisseld voor een andere maat. Deze pakjes mogen alleen gedragen worden tijdens de gym- of danslessen van SV Olympia, tijdens een gymwedstrijd/ dans demo of optreden (zoals de Rayondag, de Clubkampioenschappen) en de uitvoering. De pakjes mogen dus niet gebruikt worden tijdens de gymnastieklessen op school!

De wedstrijdkleding van de Nevobo (jeugdteams), RecVol, Badminton en de Turnselectie bestaat uit een wedstrijd tenue. Enkele volleybalteams gebruiken ook een sporttas. Volleybal kleding wordt gesponsord door Autobedrijf HAZET. Badmintonkleding wordt gesponsord door Stenfert Makelaars.