Menu Sluiten

Colofon

De site olympia-ochten.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van sv Olympia Ochten.

Vragen, opmerkingen of suggesties
Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties over onze website? Werkt er iets niet goed? Wij stellen uw reactie op prijs. Mail hiervoor naar redactie@olympia-ochten.nl.

Redactie website
De redactie van deze website is in handen van sv Olympia Ochten.

Bouw & vormgeving website
Deli-IT

Verwijderen ongepaste berichten
De redactie heeft het recht om berichten te verwijderen als de inhoud pornografisch, aanstootgevend, dreigend, lasterlijk, seksueel intimiderend, onzedelijk, racistisch of discriminerend materiaal bevat.

Auteursrechten
Het auteursrecht en het databankenrecht op deze website liggen bij sv Olympia Ochten. Dit geldt voor de inhoud van deze website en voor de inhoud van documenten op deze website.

Olympia Ochten geeft iedereen een niet-exclusief gebruiksrecht op de inhoud en de documenten op deze website. Dit betekent dat u de inhoud van de website gratis kunt kopiëren en opnieuw (ook commercieel) kunt publiceren. U moet zich hierbij wél houden aan deze voorwaarden:

  • Bij hergebruik moet u altijd verwijzen naar de authentieke bron (deze website).
  • Bij hergebruik moet u altijd de datum van extractie (het kopiëren en hergebruiken) vermelden.

Op de website staat ook inhoud van of gemaakt door derden. Vaak heeft sv Olympia Ochten hierop geen auteursrechten of databankrechten. Deze zaken mag u niet hergebruiken zonder toestemming van die derden.