Menu Sluiten

Jumping Fitness

Klik hier om tickets te bestellen voor Jumping Fitness

Jumping Fitness is een nog vrij onbekende manier van sporten. In Nederland is het nieuwe fitness-fenomeen steeds vaker in sportscholen te vinden. Het is een efficiënte en effectieve work-out op een kleine trampoline waarbij veel spiergroepen actief worden gebruikt. Nog maar weinig mensen kennen deze nieuwe sport.

Voor de work-out wordt gebruik gemaakt van traditionele aerobicpassen, welke door de veerkrachtige ondergrond niet zo belastend voor de gewrichten zijn, dan wanneer de oefeningen op vaste ondergrond worden uitgevoerd. Het gevoel van balans en coördinatie van het lichaam wordt aanzienlijk verbeterd door Jumping Fitness. Door het spelen met de zwaartekracht worden meer dan 400 spieren aangespannen en ontspannen – meer dan elke andere duursport.
Door regelmatig Jumping Fitness te beoefenen zijn in korte tijd positieve resultaten zichtbaar en voelbaar. Het is vooral gericht op een betere conditie en sterkere been- en corespieren. Je verbrandt drie keer zoveel calorieën als tijdens joggen, maar dankzij de energieke training worden de gewrichten ontzien. Jumping Fitness heeft niets te maken met ingewikkelde choreografie. De training is gebaseerd op eenvoudige sprongen en geeft ook beginners voldoening. Het biedt een training die erg leuk is. Verschillende soorten oefeningen en stretching worden gecombineerd, zodat alle delen van het lichaam getraind en gerekt worden. Het is perfect voor mensen die gewicht willen verliezen, hun lichaam willen verstevigen, hun conditie willen verbeteren en nieuwe energie willen krijgen. Jumping Fitness helpt om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en dient ter preventie van ziekten.

Voor Jumping Fitness kun je een strippenkaart van 10 of 20 keer kopen. Je kunt Jumping Fitness ook doen op basis van een lidmaatschap. Als je een keer niet kunt kun je de les inhalen bij dansfit of krachtfit. Bij lidmaatschap op deze website vind je de overige voorwaarden. Jumping Fitness wordt gegeven onder begeleiding van een professionele trainer; Don Keizer. De cursussen vinden plaats op donderdagavond van 19.30-20.30 uur en woensdagochtend van 11.00 – 12.00 uur. Bij voldoende animo zal na de zomer op maandagavond een cursus worden gestart van 20.30 – 21.30 uur.

Een strippenkaart kun je kopen via deze link.