Menu Sluiten

Grote Clubactie

Ieder jaar doet SV Olympia mee met de Grote Club Actie. De opbrengst gaat naar de jeugdcommissie die hier leuke activiteiten voor de jeugd van organiseert. De opbrengst van SV Olympia ligt jaarlijks rond de € 1.000,–

Ieder gezin met jeugdleden ontvangt één Olympiatasje met daarin één verkoopboekje. Broertjes en zusjes kunnen samenwerken in de verkoop. Omdat alle jeugdleden van sv Olympia profiteren van de opbrengst zou het mooi zijn als ieder gezin met jeugdleden minimaal één lot (ver)koopt.

Eenmalige machtiging

De loten worden verkocht met een eenmalige machtiging. In het verkoopboekje moet de koper van loten zijn gegevens invullen. Hiermee machtigt de koper de organisatie van de Grote Club Actie om het betreffende bedrag te mogen incasseren. Met de afschrijving van het bedrag krijgt de koper zijn lotnummers.

Groot voordeel is dus dat je maar één keer op pad hoeft: het geld wordt door de machtiging afgeschreven en je hoeft geen loten meer uit te delen. De lotnummers worden bekend gemaakt/ zijn zichtbaar bij de afschrijving!

Voordelen Grote Club Actie

De vereniging ontvangt 80% van de opbrengst. Van ieder verkocht lot (€ 3,00) gaat er € 2,40 naar de vereniging. Lotkopers maken niet alleen kans op geldprijzen maar ook op andere mooie prijzen als reizen en cadeaubonnen. Ook kun je korting krijgen bij de sponsoren van de Grote Clubactie waaronder Bobbejaanland, DFDS, Rederij Lovers en Topbloemen.nl.

Verkoop

Landelijk wordt afgesproken is dat de startdatum is van de verkoop van loten. Dat is dit jaar 15 september en de verkoop loopt tot 22 november. De trekking is 12 december 2018. Natuurlijk krijgen de grootste verkopers een leuk prijsje! Ingmar Rensen is de grote aanjager van de Grote Club Actie. Samen met de commissies de jeugdtrainers proberen zij de jeugdleden te motiveren zoveel mogelijk loten te verkopen.