Menu Sluiten

Aanmelden lidmaatschap

Inschrijven als lid
Om onze sporten te proberen, kunt u gratis enkele proeflessen volgen.
In deze proefperiode krijgt u van de trainer/ het kaderlid een inschrijfformulier.
Na het digitaal invullen van het inschrijfformulier bent u lid. Het lidmaatschap gaat in op de eerste van de maand.
De ledenadministratie stuurt bij wijzigingen in het lidmaatschap altijd een e-mail om de actuele situatie te bevestigen. Dat lukt alleen als we over het actuele mailadres beschikken. Als u geen bevestiging van uw aanmelding, wijziging of afmelding van uw lidmaatschap heeft ontvangen, kijkt u dan in uw spambox.

Leden van SV Olympia zijn akkoord en gehouden aan de statuten en het huishoudelijk reglement.

Inschrijfgeld: € 5,00

Voor vragen over aanmelden of afmelden voor lidmaatschap kunt u rechtstreeks mailen naar ledenadministratie@olympia-ochten.nl

Automatische incasso
Voor het betalen van de contributie maakt SV Olympia gebruik van automatische incasso van uw bank- of girorekening. Elke (nieuw) lid is verplicht SV Olympia te machtigen om elk kwartaal de lidmaatschapskosten automatisch te incasseren. Leden machtigen SV Olympia voor de automatische incasso door het invullen en ondertekenen van de machtiging op het inschrijfformulier. Leden jonger dan 18 jaar, hebben een schriftelijke machtiging nodig van een ouder/ verzorger.
De verantwoordelijkheid voor het tijdig betalen ligt altijd bij (de ouder/ verzorger van) het lid.

Gegevensverwerking
SV Olympia verwerkt van alle leden de gegevens van het inschrijfformulier in Digimembers, het online- ledenadministratieprogramma van de KNGU. De gegevens van niet KNGU-leden (Badmintonners en/of Volleyballers worden (naast de verwerking in Digimembers) ook verwerkt in LA- online (Badminton Nederland) of Sportlink (Nevobo).
Tijdens lessen, wedstrijden en/of evenementen wordt bij gelegenheid beeldmateriaal (zoals foto’s en/of filmpjes) gemaakt, die met uw toestemming (door ondertekening van het inschrijfformulier) op onze website of social media kunnen worden gepubliceerd.

Hieronder de inschrijfformulieren:

Volleybal
https://pr01.allunited.nl/club.php?transh=4976d3207524a1b2571ce3a6f367cd3e&statustempcode=VB

Badminton
https://pr01.allunited.nl/club.php?transh=4976d3207524a1b2571ce3a6f367cd3e&statustempcode=BM

Overige Sporten
https://pr01.allunited.nl/club.php?transh=4976d3207524a1b2571ce3a6f367cd3e&statustempcode=GM