Menu Sluiten

Gymnastiek (Recreatief)

Met gymnastiek worden de jongens en meisjes vertrouwd gemaakt met de turntoestellen en tevens ontwikkelen ze een goede algehele motoriek.Eens per jaar doen de leden van de recreatie ook mee aan de onderlinge wedstrijden (de Clubkampioenschappen), dit wordt georganiseerd door de vereniging.

SV Olympia kent de onderstaande groepen:

Recreatiegroep peuters en kleuters

Voor elk kind is bewegen belangrijk. Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!
En is uw peuter toevallig ook zo dol Klimmen en Klauteren? Kom dan gezellig een keertje kijken of meedoen. We klimmen, klauteren, zwaaien, hangen, rollen, duikelen, balanceren en nog veel meer. Dit doen de kinderen individueel of in groepsvorm. Zo verbetert de motoriek, de kinderen leren samen iets doen, naar anderen kijken maar ook zelf iets uit te voeren. De kinderen worden gestimuleerd basisvaardigen te oefenen en grenzen te verleggen. Eens per jaar zal er diplomagym plaatsvinden waar de kinderen al de geleerde kunsten kunnen laten zien.

De lessen zijn elke woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur.
Voor kinderen van 2,5 jaar tot ongeveer 6 jaar.
Onderleiding van Rianda Prijs.

Recreatiegroep meisjes

Vind jij het ook zo leuk om te gymmen? Kom dan gezellig eens kijken en meedoen bij Olympia.
Tijdens de gymlessen oefenen we met de trampoline, ringen, kast, touwen, balk, lange mat en nog veel toestellen/onderdelen.
Het is vooral belangrijk dat er met plezier gegymd wordt. We doen ook spelletjes bij de warming-up en vaak als afsluiting van de lessen.
Elk jaar doen de leden van de recreatie ook mee aan de onderlinge wedstrijden (de Clubkampioenschappen), dit wordt georganiseerd door onze eigen vereniging.

Elke woensdagmiddag
Vanaf 6 jaar ben je van harte welkom.
Groep 1 start om 15.30 tot 16.30 uur.
Groep 2 start om 16.30 tot 17.30 uur.
Onderleiding van Rianda Prijs.

Dames trimgroep

Een groep dames die traint op muziek. Ze spannen zich in om hun conditie te verbeteren en fit te blijven.
Dinsdag: 20.00 – 21.00 uur
Leiding: Sonja van Deelen