Menu Sluiten

Afscheid Annet de Haas

Beste leden van SV Olympia,

Na bijna 6 jaar voorzitterschap heb ik afscheid genomen van de mooie Omnisportvereniging SV Olympia. Er is veel gebeurd in die 6 jaar. We zijn gestart met een lustrumjaar waarin veel activiteiten zijn georganiseerd. Van mijn voorzitterschapsperiode was de coronaperiode wel de meest heftige, waarin we niet mochten sporten of een coronabewijs moesten tonen. Ik had de voorzittershamer graag aan iemand overgedragen, maar helaas is het me niet gelukt om een opvolger te vinden. Ik heb er alle vertrouwen in dat het huidige bestuur de vereniging in goede banen zal leiden en wens hen dan ook veel succes! Het zou mooi zijn als er een lid opstaat die het voorzitterschap op zich wil nemen. Ik wil alle leden bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en mijn mede bestuursleden voor de fijne samenwerking. Ik ga me op mijn passie fotografie storten. Ik kom zeker nog een keer langs om te zien hoe het met de vereniging gaat. Met sportieve groet, Annet de Haas.