Menu Sluiten

Nieuwe dansjuf: Kim van Doorn

Vanaf 22 augustus heeft S.V. Olympia een nieuwe dansjuf die de les op maandagavond gaat verzorgen. In onderstaande berichtje wilt Kim van Doorn haarzelf even voorstellen!

Hallo allemaal!

Ik ga vanaf 22 augustus de streetdance/hiphop dansles verzorgen op de maandag avond bij Olympia. Bij deze zal ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Kim van Doorn en ik ben 21 jaar oud. Ik ben student aan het ROC Rijn IJssel, maar naast mijn studie dans ik graag. Ik dans eigenlijk mijn hele leven al, maar rond mijn achtste jaar ben ik begonnen met danslessen. En ik ben begonnen hier bij Olympia! Hier heb ik met heel veel plezier gedanst. Op een gegeven moment ben ik overgestapt naar Dansschool L2D in Zetten waar ik nu nog steeds dans. Hier zit ik al meerdere jaren in een wedstrijd team en dansen wij op verschillende wedstrijden door het land.

Ik kijk er heel erg naar uit om mijn passie voor dansen over te kunnen brengen tijdens mijn lessen. Ken jij of ben jij iemand vanaf 10 jaar die ook graag dansles zou willen volgen? Kom dan zeker een paar keer gratis meedoen om te kijken of het je leuk lijkt. Je bent van harte welkom om mee te komen dansen! De lessen zijn op maandag avond van 19:15 – 20:15 uur. Zie ik je daar?