Menu Sluiten

Vacature: Assistent trainer gymlessen

Omnisportvereniging SV Olympia in Ochten zoekt ondersteuning bij de gymlessen op woensdagmiddag. Vind jij kinderen leuk en wil je ze graag helpen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.

Over de functie
S.V. Olympia is een laagdrempelige Omnisportvereniging in de Betuwe. Met gymnastiek worden de jongens en meisjes vertrouwd gemaakt met de turntoestellen en ontwikkelen ze een goede algehele motoriek. 

SV Olympia kent de onderstaande groepen:

  1. Recreatiegroep peuters en kleuters: voor elk kind is bewegen belangrijk. In deze groep wordt geklommen, geklauterd, gezwaaid, gerold, gehangen en geduikeld en nog veel meer. Dit doen de kinderen individueel of in groepsvorm. Zo verbetert de motoriek, de kinderen leren samen iets doen, naar anderen kijken maar ook zelf iets uit te voeren. De kinderen worden gestimuleerd basisvaardigen te oefenen en grenzen te verleggen.

Deze lessen zijn elke woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur, voor kinderen van 2,5 jaar tot ongeveer 6 jaar.

  • Recreatiegroepen meisjes: tijdens deze gymlessen wordt geoefend met de trampoline, ringen, kast, touwen, balk, lange mat en nog veel andere toestellen/onderdelen. Het is vooral belangrijk dat er met plezier gegymd wordt. Er worden ook spelletjes gedaan bij de warming-up en vaak als afsluiting van de lessen.

Deze lessen zijn elke woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 en van 16.30 tot 17.30, voor kinderen vanaf 6 jaar

Alle lessen staan onder leiding van een gecertificeerd trainster.

Wie zoekt S.V. Olympia?
We zoeken voor alle drie de groepen op de woensdagmiddag een assistent trainer. Heb je geen papieren, maar ben je wel enthousiast en bereid om eventueel een opleiding te volgen? Dan kan dat en ben je ook van harte welkom om te reageren. Daarnaast krijg je ook een vrijwilligersvergoeding.

Waar?
De gymlessen worden gegeven in de Sporthal de Linie, Liniestraat 2a te Ochten.

Interesse?
Mail dan naar secretariaat@olympia-ochten.nl. Meer info over de vereniging vind je op www.olympia-ochten.nl.