Menu Sluiten

Nieuwe trainster jeugd badminton

Mijn naam is Marloes spiering, ik ben 17 jaar oud en woon mijn hele leven al in Ochten. Momenteel studeer aan het MBO in Tiel en volg ik de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik kan dan ook goed met kinderen omgaan. In mijn vrije tijd hou ik ervan om in het restaurant van mijn vader te werken. Dit doe ik dan ook in de weekenden. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook super leuk om te badmintonnen. Verder vind ik het leuk om met mijn vrienden en familie leuke dingen te doen. Zo ben ik een groot deel van de tijd bij mijn tante, doen we leuke dingen en pas ik op de kinderen.

Thuis ben ik de oudste van de kinderen. Ik woon in het weekend met mijn broertje bij mijn vader en doordeweeks bij mijn moeder en zusje.

Al sinds ik 9 ben zit ik op de sport Badminton. Ik ben begonnen bij de jeugd van Olympia en heb hier heel lang gespeeld. Ook heb ik mee gedaan met de senioren training en de competitie. Nu train en speel ik wedstrijden bij een vereniging in Wageningen. Na al die tijd vind ik badmintonnen nog steeds erg leuk en ga ik training geven aan de jeugd van Olympia. Ik vind het dan ook erg leuk om alles wat ik heb geleerd door te kunnen geven aan de jeugd!

Ik zou het leuk vinden als je gezellig mee komt trainen op de dinsdag!

Groetjes,

Marloes Spiering