Menu Sluiten

Even voorstellen

Suzanna Wind, dansjuf

Op maandag 14 juni heb ik kennisgemaakt met de dancekids van Olympia. Via deze weg wil ik mij graag verder voorstellen. Mijn naam is Suzanna Wind en ben freelance dansdocent. Ik woon met mijn man in Kesteren en ben moeder van drie zonen.

Al vanaf mijn jeugd wilde ik gaan lesgeven of dansen. Door de opleiding docent danseducatie aan de dansacademie Fontys te doen heb ik beide talenten gecombineerd. Mijn enthousiasme is na jarenlange ervaring als dansdocent in het onderwijs niet verminderd.

Ik heb veel zin om de met de dansgroepen van Olympia aan de slag te gaan. Tijdens de kennismakingsles merkte ik enthousiasme bij de kinderen. Bij de jongste kinderen was dat vooral omdat zij naast de danstechniek ook mochten improviseren. Daar ligt de basis van het ontwikkelen van een eigen dansstijl en deze durven te presenteren. 

Bij de oudere kinderen is het de combinatie van moderne dans, contemporary dance en improvisatie naast de streetdance en hiphop van Lena die hen een breed scala aan dansstijlen biedt.

Op danszus.nl kan je lezen wat ik op dansgebied doe. De Olympia-kidsdance zal daar z.s.m. aan toegevoegd worden.