Menu Sluiten

Badmintonners op stap met step

Op zaterdag 15 mei stapten de badmintonners van SV Olympia op de step voor een gezellige buitenactiviteit. De laatste strenge lockdown gooide vele maanden roet in het eten van de badmintonners van SV Olympia. Velen misten niet alleen hun sport, maar ook de gezelligheid van het samen sporten. Het was daarom de hoogste tijd voor een alternatieve sportieve activiteit voor jong en oud, waarbij het eenvoudig mogelijk was om te voldoen aan de coronamaatregelen: steppen. Twee groepen badmintonners stepten verdeeld over de dag elk een route van ongeveer 15 kilometer rondom Ochten. Het was voor velen best weer even wennen om weer wat intensiever te bewegen. Maar daarnaast was het goed en vooral heel gezellig om elkaar weer te zien en spreken! Het goede nieuws, dat vanaf deze week ook weer binnen gesport mag worden, is daarbij de kers op de taart.