Menu Sluiten

Kennismaking – nieuw bestuurslid

Na diverse keren te zijn gevraagd, veel erover te hebben nagedacht en uiteindelijk ja gezegd te hebben, heb ik de rol van penningmeester van SV Olympia op me genomen.
Mijn naam is Thea Tilstra en door onze volleyballende dochter (Elise, 16) zijn we bij Olympia in Ochten terechtgekomen.  Met mijn man en onze 3 kids woon ik namelijk in Kesteren. Zelf badminton ik erg graag en sinds vier jaar doe ik dat op de donderdagavond in Ochten bij Olympia.
Behalve onze dochter Elise (16) die volleybalt, hebben we ook nog Leonard (19) die verzot is op tennis en Christina (12) die nog van alles uitprobeert; van ballet, hockey en volleybal tot tekenen.
Cijfers zijn mijn passie en na diverse banen in het bedrijfsleven en de accountancy, ben ik nu werkzaam als zelfstandig administrateur voor het MKB in de Betuwe en Gelderse Vallei.
Als lid van de communicatiecommissie van Olympia heb al wat hand en spandiensten gedaan voor o.a. de website en zo ben ik inmiddels wat meer bekend geraakt met het reilen en zeilen van de sportvereniging omgaat.
Nu ga ik me dus verder bezighouden met en verdiepen in de Financiƫn daarvan.
Ik hoop voor ons allen dat 2021 sportief een geslaagd jaar mag worden, ondanks de lockdown start!