Menu Sluiten

Kennismaking – nieuw bestuurslid

Graag stel ik me even voor, mijn naam is Ellen van Maanen. Bij SV Olympia is volleybal mijn sport! Ik ben bij Olympia nog in de oude gymzaal aan de Bartus van de Walstraat begonnen, dat is al best even geleden… Petra Weimann was toen nog de trainster en via Jeannette den Hartog kwam ik er terecht. In Dodewaard, waar ik vandaan kom, stopte het voor mij en na een gesprekje bij Hazet tussen mijn vader en Jeannette over volleybal, ging ik het maar eens in Ochten proberen. In eerste instantie recreatief, maar later ook NEVOBO. Helaas viel dit team 7 jaar geleden uit elkaar, maar nadat weer een nieuw damesteam was gevormd, kon ik het een paar jaar later gelukkig weer oppakken in de RecVol, waar ik nu nog steeds met veel plezier speel op de woensdagavond. In verband met een uitwedstrijd tegen onze grootste concurrent Phoenix 1 uit Zaltbommel kan ik er vanavond niet bij zijn.

In het bestuur wil ik het secretariaat van Tea Vonk over pakken, Tea blijft actief voor de vrijwilligers in onze vereniging. Het maken van notulen/verslagen is voor mij bekend terrein, vanwege mijn jarenlange ervaring als HR-adviseur. Verder vind ik het leuk mee te denken en geloof ik in een gezonde leefstijl met veel beweging en bewuste keuzes zoals bijvoorbeeld in voeding. Als ik van start ga, krijg ik de portefeuille volleybal.

Verdere kennismaking, ik heb twee kinderen (Julian van 16 & Manou van 13) die tennis als sport hebben, dus geen Olympia leden, maar ook van de balsport. Op dit moment ben ik aan het verhuizen naar Wageningen. Naast volleybal, vind ik tennis een fijne sport en loop ik graag in de natuur.