Menu Sluiten

Nieuws van het bestuur maart 2019

De afgeelopen 11 maart heeft het bestuur weer vergaderd en daarin kwamen o.a. de volgende punten aan de orde:

  1. In de bestuursvergadering van maandag 11 maart was wethouder Herma van Dijkbuizen aanwezig. Tijdens deze kennismakingsronde heeft het bestuur gesproken over onze mooie omni-vereniging, maar ook over de verschillende uitdagingen die er liggen, waaronder het invullen van verschillende vacatures, de aanwas van jonge leden én het behouden van leden en het werven van vrijwilligers. Al met al een goed gesprek met een betrokken wethouder.

2. Onze stagiair Wesley Oosten zal binnenkort starten met een ledenonderzoek in de vorm van enquête met als doel te kijken wat de behoeften van onze leden en kaderleden zijn en welke verbeterpunten er zijn. Het bestuur én Wesley hopen op ieders medewerking!

3. Acht weken geleden is er bij sv Olympia gestart met een cursus Jumping Fitness, gegeven door Don Keizer. Vol enthousiasme is er kennis gemaakt met de mini trampoline. Nu de eerste cursus voorbij is, wordt er een vervolg gegeven met een acht weekse bootcamp en daarna volgt weer een 8 weekse cursus Jumping Fitness. Je kunt je voor beiden opgeven via de website. Na de zomervakantie zal Jumping Fitness een permanente sport bij sv Olympia worden